9.1 C
Delfzijl
17 april 2021 21:40

Groningen krijgt zijn eigen Speelkleed

Vaker kopenVaker kopen
Mode 2021Mode 2021
ComputerComputer
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
KlussenKlussen
AutoAuto
StudieboekenStudieboeken

Spijkenisse – Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Groningen kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Groningen! Roy Verduyn en Guy de Hoog zijn na een succesvolle lancering van het speelkleed van Rotterdam aan de slag gegaan het concept van unieke speelkleden door te ontwikkelen onder de naam: City-Play! 

Sinds maart dit jaar kan er lekker gescheurd worden op hét speelkleed van Circuit Zandvoort of op de speelkleden van Amsterdam en Rotterdam. Vanaf eind juni is Groningen verkrijgbaar! Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Groningen zijn al te bestellen als pre-order (www.city-play.eu). Zolang de voorraad strekt!  

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Groningen kennen. Dat was in ieder geval de gedachte met het speelkleed van Rotterdam. De reacties daar waren overweldigend en daarom zijn we flink aan de slag gegaan het uit te breiden naar andere steden, aldus Roy Verduyn en Guy de Hoog, beide ervaren ondernemers.  

Het was flink wat werk verzetten en een behoorlijke investering maar daar zijn mooie ontwerpen uit voort gekomen. Naast het speelkleed van Groningen zijn er speelkleden van Amsterdam, het Circuit Zandvoort, Breda, Utrecht, Maastricht, Enschede, Dordrecht, Eindhoven, Den Haag en zelfs Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd. Een kleed van 130 x 160 cm groot met mooiste details. 
 

Wij betrekken bij het ontwerpen van onze speelkleden bewoners uit de steden, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen.

Van ieder kleed wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgen wij voldoening van, aldus Roy en Guy.  

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten