Groene vingers gezocht voor de stadstuinen van Appingedam

Appingedam – Ben je dol op tuinieren of weet je alles te vertellen over groente kweken. Kook je lekkere gerechten met eigen gekweekte kruiden. Dan zijn we op zoek naar jou..! In Appingedam gaan we namelijk een heuse stadstuin opzetten waar de (h)eerlijkste groente en kruiden en bloemen gekweekt gaan worden.

De stadstuin zal vanaf het voorjaar 2016 gaan plaats vinden op het terrein van de Eendracht. Er zal een samenwerking zijn met Damsters, ’s Heerenloo, ASWA en de naschoolse activiteiten van de brede scholen. Heb je groene vingers, leuke ideeën, stekjes, tips of wil je kinderen laten zien dat radijsjes niet uit de fabriek komen en worteltjes niet aan bomen groeien? Dan gaan we dit met elkaar realiseren.

Wil je zelf je groente of kruiden gaan kweken op het terrein van de Eendracht dan kan dat natuurlijk ook. Dan gaan we met elkaar het Eendrachtterrein veranderen in een heerlijke, gezonde en eetbare stadstuin! Nieuwsgierig? bel met Peronne Burggraaf, T 0596 623315 of mail naar p.burggraaf@a-s-w-a.net

Back to top button