fbpx
zaterdag 04 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Gratis te volgen webinar ‘Persoonlijke uitvaart’ in samenwerking met de Bibliotheken Het Hogeland en Eemsdelta

Eemsdelta – Weinig mensen verdiepen zich graag in geldzaken en de dood is nog minder populair. Dus vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet en niet gehinderd door enige kennis van zaken in het regelen van de uitvaart. Wil je weten hoe je een betaalbare en persoonlijk afscheid kunt organiseren? Meld je dan aan voor het gratis webinar op 11 mei van Marieke Henselmans. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Een prachtig en persoonlijk afscheid kan duizenden euro’s voordeliger. Tijdens dit webinar geeft Marieke je tips over de belangrijke knopen die moeten worden doorgehakt in een uitvaartweek en wat de gevolgen zijn voor de prijs. De ervaringsverhalen laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de praal. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam.

Aanmelden
Het gratis toegankelijke webinar vindt plaats op 11 mei van 19.30 tot 21.00 uur.
Meld je hier aan.

Marieke Henselmans is dé onafhankelijke expert op te gebied van vrolijk besparen. Zij schrijft over dit onderwerp in Het Financieele Dagblad, columns in Genoeg Magazine, werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma ‘Geen cent te makken’, en werkt samen met het Nibud.

Heb je vragen en/of wil je persoonlijk contact?
Bel of mail met Monique Branse  06 – 133 41 257 | info@jouwlaatstelevensfase.nl

Dit webinar wordt mede georganiseerd door het platform JouwLaatsteLevensfase i.s.m. Kristel Dallinga, Leni van Noord, Mariele Mijnlieff, Theone Joostensz in samenwerking met de bibliotheken Het Hogeland en Eemsdelta.

De informatie is ook terug te lezen via http://bit.ly/webinarbetaalbareuitvaart

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer