Gratis isolatie offertes voor inwoners van de gemeente Eemsdelta

Eemsdelta – Inwoners van de gemeente Eemsdelta die benieuwd zijn naar wat het isoleren van hun woning zou kosten, kunnen vanaf deze maand een gratis offerte opvragen via de website van Isolatiebedrijf Groningen.

In september van vorig jaar concludeerden enkele politieke partijen dat de isolatie van woningen in Nederland veel te langzaam gaat. Want wanneer we op de huidige manier door blijven isoleren, zullen alle woningen pas in het jaar 2100 geïsoleerd zijn. In het Kllimaatakkoord is afgesproken dat alle woning in 2050 duurzaam moeten zijn, en dat gaan we zoals het nu lijkt niet halen. Daarom stellen ChristenUnie, CDA en GroenLinks een Nationaal Isolatieprogramma voor.

Gratis en vrijblijvend
Isolatiebedrijf Groningen wil alvast voorsorteren op politiek Den Haag en biedt alle inwoners van de gemeente Eemsdelta vanaf deze maand een gratis isolatie offerte aan. Wie benieuwd is wat het isoleren van zijn of haar woning zou kosten, kan vanaf vandaag dus gratis en vrijblijvend een prijsopgave opvragen. Dat houdt in dat je per e-mail een prijs toegestuurd krijgt voor het isoleren van je huis. Daarbij kun je onder andere denken aan bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie of dakisolatie.

In 1 minuut aangevraagd
Het aanvragen van een offerte voor isolatie in Eemsdelta is helemaal gratis en 100% vrijblijvend. Dat betekent dat je dus nergens aan vast zit en je je woning niet hoeft te laten isoleren bij Isolatiebedrijf Groningen. Wel kun je de offerte gebruiken om deze te vergelijken met die van andere bedrijven. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via het contactformulier op de website en duurt maar 1 minuut. Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een op maat gemaakte isolatie-offerte.

30% vergoed via subsidie
Bovendien krijgt iedereen die zijn of haar woning wil laten isoleren vanaf dit jaar een flink deel van de kosten vergoed. Sinds 1 januari 2022 gelden er namelijk nieuwe subsidieregels voor het isoleren van een woning. In plaats van 20% krijgt je nu maar liefst 30% van de isolatiekosten vergoed. Deze isolatiesubsidie is onderdeel van de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en geldt voor eigenaren die zelf in hun huis wonen.

Back to top button