vrijdag 24 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Google steunt met Community Grants lokale initiatieven

spot_img

Appingedam – Google gaat ook in 2020 Community Grants verstrekken aan lokale projecten van non-profitorganisaties en bepaalde openbare organisaties, zonder winstoogmerk.

Google heeft sinds 2016 een datacenter in de Eemshaven en wil hiermee de gemeenschap steunen waar zij onderdeel van is en haar medewerkers wonen. De opening van de inschrijvingsperiode voor de Community Grants is 15 maart en wordt voorafgegaan door een informatieavond voor geïnteresseerden op 3 maart om 19.30 uur in de bibliotheek van Appingedam.

Met de Community Grants financiert Google projecten die zich richten op: het stimuleren van onderwijs op het gebied van wetenschap en technologie; het verbeteren van het milieu, waarbij de nadruk ligt op het verminderen van de hoeveelheid koolstof in de atmosfeer door middel van besparingen en hernieuwbare energie; het online brengen van lokale cultuur.

Aanmelden
Aanmelden (met uw naam en de naam van de organisatie) voor de informatieavond wordt op prijs gesteld. Dat kan via: eemshaven@google.com.

Vanaf medio maart kunnen geïnteresseerden op de website van de Data Center Community Grants meer informatie vinden en hun project inschrijven.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten