Gondelvaart Appingedam trekt weer duizenden toeschouwers

Appingedam – Na een onderbreking van een jaar werd er vrijdagavond weer een Gondelvaart gehouden door de grachten van Appingedam. Een enthousiaste groep schippers en vrijwilligers die ook van de rondvaartboot Damsterveer zo’n succes hebben gemaakt hebben besloten de Gondelvaart in Appingedam een nieuw leven in te blazen.

In samenspraak met de organisatie van het internationale shantyfestival Bie Daip en de gemeente Appingedam is besloten de Gondelvaart samen te laten vallen met de eerste avond van Bie Daip. Een aantal groepen die deelnemen aan dit evenement deden ook mee aan de Gondelvaart en vermaakte onderweg het in grote getale aanwezige publiek. Ook was de NOVO weer aanwezig. Zei vonden vorig jaar zo jammer dat de editie van 2015 kwam te vervallen, waarop ze besloten zelf maar een kleintje Gondelvaart te houden.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”789″]

Back to top button