Goede prestaties taekwondoka’s Louisa Martial Arts Ten Boer & Delfzijl

Almere – Op zaterdag 3 Oktober heeft Louisa Martial Arts Ten Boer & Delfzijl goede resultaten behaald bij de Internationale Panther Cup in Almere. Aan de Panther Cup deden ongeveer 360 deelnemers uit o.a Duitsland, Belgie, Denemarken en Nederland mee.

Tom van den Enden uit Ten Boer behaalde de eerste plaats in de klasse jongens 12 t/m 14 jaar. Zijn zus Kim van den Enden die voor het eerst bij de dames 15 t/m 17 jaar van start ging , wist met voortreffelijke treffers ook beslag te leggen op de eerste plaats.

Sereliya Louisa, die het dit jaar ontzettend moeilijk heeft in haar nieuwe gewichtsklasse dames 12 t/m 14 jaar, wist toch een de derde plaats te behalen. Robbin Heyes deed voor het eerst mee met de junioren jongens 15 t/m17 jaar. Hij heeft met uitstekende taekwondo technieken de eerste plaats binnen gehaald.

Soumiya Bey is derde geworden in haar poule dames 9 t/m 11 jaar. Ze heeft uitstekend Taekwondo laten zien. Djawad Belkacem is eerste geworden bij de aspiranten van 9 t/m 11 jaar. Djawad is bezig met een zeer goed seizoen en ontwikkeld zich heel goed. Shymano Schoenmakers heeft het heel goed gedaan bij de jongens 9 t/m 11 jaar, maar wist deze keer niet in de prijzen te vallen.

Back to top button