10.2 C
Delfzijl
25 februari 2021 08:28

GGD Groningen: ‘zondag 7 februari alle test- en vaccinatielocaties dicht’

Groningen – De GGD Groningen houdt morgen alle test- en vaccinatielocaties dicht. Dit komt door de verwachte sneeuwval in combinatie met veel wind, het KNMI heeft code rood afgegeven voor het gehele land. Daarom blijven in het hele land alle locaties gesloten.

Afspraak verzetten
Alle afspraken die ingepland staan voor het vaccineren op zondag 7 februari 2021 bij MartiniPlaza en aan de Europaweg in Groningen komen te vervallen. “Je kunt als de weersomstandigheden weer normaal zijn bellen om je afspraak voor vaccinatie opnieuw in te plannen. Bel hiervoor het telefoonnummer dat in je uitnodigingsbrief staat”, laat de GGD Groningen weten.

Een afspraak voor een coronatest moet opnieuw gemaakt worden door te bellen met de landelijke afsprakenlijn: 0800-1202 of online via coronatest.nl.

Geen verspilling vaccins
GGD Groningen benadrukt dat er geen vaccins worden verspild. “De ongebruikte vaccins gaan in een speciaal daarvoor geschikte koelkast. We gebruiken de vaccins in de aankomende dagen. De aanlevering van vaccins passen we zo nodig aan, zodat we niet onnodig vaccins verspillen.”

Volg ons op

10,924FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten