fbpx
13.4 C
Delfzijl
maandag 28 september 2020
Home Algemeen Gezond blijven in 2020 met Tai Chi Uithuizen

Gezond blijven in 2020 met Tai Chi Uithuizen

Uithuizen – Tai Chi school Uithuizen heeft op 7 januari 2020 een gratis nieuwjaars les. Tai Chi zorgt voor een sterke geest in een krachtig lichaam en is voor jong en oud te beoefenen. U hoeft niet fit te zijn of over een goede conditie te beschikken iedereen is welkom. 

Tai Chi wordt tegenwoordig meer voor de gezondheid beoefend, is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. De drempel om te bewegen of je vast te houden aan goede voornemens is vaak erg groot.  De kracht van Tai Chi, Qi Qong, Meditatie en Mindfulness is dat het volledig aanpasbaar is aan de sterke en zwakke kanten van de beoefenaar.

Zet uzelf er eens toe, probeer Tai Chi, Qi Qong, Mindfulness en zie hoe u kunt bewegen zonder ertegen op te hoeven zien. Leer met plezier bewegen door middel van Tai Chi, ervaar trots, meer zelfvertrouwen en veel meer energie.

Kom naar de Gratis 2020 Nieuwjaars Tai Chi les op dinsdag 7 januari 2020. Adres is gymzaal aan de J.F. Kennedylaan 22, 9981 KB Uithuizen. Wilt u liever toch meer informatie bel dan met: 06 – 14925624 of mail naar, tai.chi.uithuizen@gmail.com