12 C
Delfzijl
14 mei 2021 15:43

Gezocht enthousiaste vrijwilligers met groene vingers voor naschoolse activiteiten in Kindcentra Oling en Opwierde

Appingedam – Heb je affiniteit met Stadstuinieren en vind je het leuk om kinderen de beginselen bij te brengen van het ‘kweken’ van groene vingers! Lees dan vooral verder. Ook in 2017  worden er voor kinderen in beide kindcentra in Appingedam weer de naschoolse activiteiten met de Makkelijke Moestuin georganiseerd.

De kinderen kunnen zich via de school opgeven voor deze activiteiten die steeds een aantal weken duren. De kinderen gaan leren hun eigen groenten te kweken en te verzorgen in een moestuinbak. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd die te maken hebben met groente kweken, gezonde voeding of koken. Deze activiteiten van de Makkelijke Moestuin vinden steeds plaats op de maandagmiddag in kindcentra Oling of Opwierde.

Dus heb je ‘groene vingers’ ben je creatief en vind je het leuk om kinderen wegwijs te maken in het tuinieren, en heb je ook nog een paar uur in de week tijd, dan zijn we op zoek naar jou!  Voor aanmelden of toch eerst meer informatie?  neem dan contact op met Peronne Bu

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten