Gezellig druk tijdens Koningsdag in Delfzijl

Delfzijl – Veel mensen trokken er vrijdag tijdens Koningsdag op uit. In het centrum van Delfzijl was het in de loop van de ochtend al gezellig druk op de vrijmarkt. Om elf uur werd de opening verricht door burgemeester Gerard Beukema en voorzitter Siewert van der Zweep van het OranjecomitĂ©, waarna het feest echt kon beginnen.

Er was vertier voor jong en oud. Voor de kinderen stond er een spookhuis en de langste opblaasbare stormbaan van Nederland. Op het plein achter de HEMA stonden oude voertuigen die mee deden aan het terug gekeerde evenement ‘de Heilige Koe’, met veel oldtimers en bromfietsen uit de jaren zestig en zeventig. Ook muziek ontbrak niet en was er een gast optreden van Medzi, bekend van realityserie Temptation Island.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1552″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button