Gezellig druk aan het Schildmeer op de tweede dag van het familiefestival Art Carnivale

Steendam – De tweede dag van het driedaagse familiefestival Art Carnivale aan de rand van het Schildmeer trok zaterdag veel publiek.

Bezoekers kunnen tijdens deze tiende editie genieten van diverse muziek stromingen op verschillende podia een (kunst)markt bezoekers en straattheater. En er worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast de muziek- en theatervoorstellingen kunnen bezoekers ook vandaag zondag 22 juli terecht op de kunst- en streekproductenmarkt.

Het familiefestival is vandaag zondag 22 juli van 13:00 – 23:30 uur nog te bezoeken aan het Strandpark Schildmeer, Damsterweg hoek Roegeweg, in Steendam. . Het festival is vrij toegankelijk.

Zie voor verdere informatie over het festival de website: http://www.artcarnivale.nl

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1661″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button