Geslaagde tiende editie van Spooktocht Appingedam

Appingedam – Ruim 1000 deelnemers liepen vrijdag en zaterdagavond de tiende editie van de spooktocht in Appingedam. De deelnemers vertrokken vanuit het centrum voor een bijna 6,5 kilometer lange route door een groot deel van de Fivelstad. Op de route troffen ze verschillende huiveringwekkende scenes en figuren, en om het 10-jarig jubileum te vieren stonden er op twee locaties een spookhuis.  

De spooktocht wordt mogelijk gemaakt door de inzit van ruim 150 vrijwilligers die langs de route de deelnemers het stuipen op het lijf proberen te jagen.

In korte tijd is de Spooktocht Appingedam uitgegroeid tot een begrip, vooral in de periode rond Halloween eind oktober. Mensen vanuit alle hoeken van het land komen naar Appingedam om te griezelen. De samenwerking met Stichting Activiteiten Stad Appingedam (SASA) blijkt een succesformule te zijn. De organisatoren zijn enorm dankbaar voor de vele sponsoren en subsidieverstrekkers, met speciale dank aan de gemeente Eemsdelta, SPAA, Fonds Eemsmond en Idee in je Buurt.

Back to top button