Geslaagde spooktocht in het Biessumerbos

Delfzijl – Weerlichten, bloed en veel griezels waren afgelopen zaterdag in het Biessumerbos in Delfzijl te vinden. Voor het tweede jaar op rij werd er door de werkgroep Spooktocht van Wijkbelangen Delfzijl Noord een spooktocht georganiseerd.

Het thema dit jaar stond in het teken van griezelfilms. Vele tientallen deelnemers durfden het aan om zich diep in het donkere bos te laten verrassen door de acts die elk een griezelfilm uitbeeldden. Het wisselvallige weer met weerlichten en een nat modderig pad gaf de tocht nog meer een griezelige sfeer diep in het donkere biessumerbos.

“We hebben het afgelopen wat wijzigingen in de organisatie gehad, omdat een aantal jonge vrijwilligers hun werk of prive prioriteit moesten geven. Zoiets kan gebeuren. Toen stonden we voor de uitdaging of we het wilden laten doorgaan of niet, gelukkig hebben een aantal vastberaden en vooral jonge vrijwilligers toen besloten om hun schouders eronder te zetten met een prachtig evenement als gevolg. Ik heb niets anders dan lof voor de passie en inzet die het bestuur, de vrijwilligers, sponsoren en ook de deelnemers geleverd hebben om er zoiets moois van te maken.” Aldus Edo Ladage, voorzitter van de werkgroep spooktocht.

De organisatie wil ook volgend jaar weer een spooktocht opzetten.

Back to top button