Geslaagde Pinkster- Jeugdviswedstrijd rond de gracht

Delfzijl – Na een lange tijd van afwezigheid werd er afgelopen zaterdag weer een Pinkster- Jeugdviswedstrijd gehouden rondom de gracht aan de Singel. Dierenspeciaalzaak Discus uit Delfzijl had de organisatie van de wedstrijd op zich genomen en de hengels beschikbaar gesteld. Ruim dertig kinderen namen deel aan de viswedstrijd. Helaas viel het aantal gevangen vissen tegen. Totaal werden er zeven vissen gevangen.

De eerste prijs ging bij de jongens naar: Keyan de Jonge en bij de meisjes ging Ilse Meijer er met de eerste plaats van door. Maar  voor iedereen was er een prijsje beschikbaar. Deze werden onder andere prijsjes beschikbaar gesteld door Hema, Intertoys en Vodafone. Tussen door werden de kinderen getrakteerd op een lekker hapje van Slagerij Remko en als afsluiter friet van Cafetaria REX.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1141″]


Back to top button