Geslaagde laatste editie van ‘Volle kracht over de gracht’ met record aantal deelnemers

Delfzijl – Stichting ‘Volle kracht over de gracht’ organiseerde afgelopen zaterdagmiddag voor de vijfde en voorlopig laatste keer het evenement ‘Volle kracht over de gracht’. Dit jaar kon de organisatie rekenen op een record aantal fanatieke deelnemers, ruim 85 deelnemers gingen van de smalle baan aan de gracht aan de M. van Coehoornsingel en de Buitensingel. Er werd gestreden om de prijs voor de snelste man/vrouw, de originaliteitsprijs en de pechprijs. Bedrijven deden mee in teamverband, zijn konden een bokaal winnen.

Het weer was prachtig, met een temperatuur van bijna 24 graden was het prima vertoefden aan de gracht, zowel voor de deelnemers als voor de in groten getale aanwezige bezoekers. In de pauzes kon het publiek genieten van optredens van Wat Aans! en Wesly Bronkhorst.

Volle kracht over de gracht
Volle kracht over de gracht is ontstaan door een groep enthousiaste Delfzijlsters die een nieuw en extra impuls wilden geven aan de Pinksterfeesten van Delfzijl en dat is gelukt het evenement was ondertussen een vast onderdeel geworden van de Pinksterfeesten in Delfzijl. De organisatie bekijkt of ze nog met een andere evenement de zaterdagmiddag willen vullen.

Uitslag:

Pechprijs: Chaya Vos
Originaliteitsprijs: De 2 Kollomer
1e prijs heren: Nathan Raffeisen
1e prijs dames: Demi Vedder
1e bedrijfven: Hovecon

Back to top button