Geslaagde jubileum editie Spooktocht Appingedam

Appingedam – Ruim 900 deelnemers hebben afgelopen vrijdag en zaterdagavond deelgenomen aan de lustrum editie van de Spooktocht in Appingedam. De deelnemers vertrokken vanuit Joey’s bar in het centrum van Appingedam.

Op de vernieuwde route van zes kilometer kwamen de deelnemers onder andere langs een echt spookhuis en een professionele vuurshow door de Totum Performance Group, helaas moest dit programma onderdeel zaterdagavond vanwege storm vroegtijdig worden gestopt.

De ruim 150 vrijwilligers zorgden op diverse punten voor verschillende schrikmomenten. De deelnemers kwamen onder andere zombies en horrorclowns tegen. De stilte in de avond werd soms bruut onderbroken door het harde gegil van de deelnemers.

Spooktocht Appingedam is in korte rijd gegroeid van 600 deelnemers twee jaar geleden, naar 800 vorig jaar. Dit jaar kan de organisatie terugkijken op een geslaagde editie met een record aantal van 900 bezoekers.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1343″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button