Geslaagde intocht Sinterklaas in Bierum

Bierum – Afgelopen zaterdag kwam de Sint met zijn pieten op bezoek in het mooie dorp Bierum. Samen met de hoofdpiet zat hij in een glimmende zwarte koets voortgetrokken door 2 zwarte paarden. Omdat het al donker was, had de Sint zijn verlichte staf meegenomen. Voorop liepen de Bierspiekers met vrolijke muziek en achter de koets liepen tientallen kinderen en ouders mee door de straten.

In het gebouw Irene kregen alle kinderen ranja, werden er liedjes gezongen en gedanst. Zelfs de Sint deed mee met de Pasapas! Het grote boek van Sinterklaas kwam tevoorschijn en verschillende kinderen mochten bij de Sint komen voor een gezellig praatje.

Ondertussen namen de pietjes bestellingen op van iedereen die aanwezig was en kreeg iedereen patat en een snack. Het was VetLekker!

Toen moest de Sint er weer vandoor. De kinderen zongen luidkeels “dag Sinterklaasje” en kregen en van de pietjes nog een cadeautje en een lekkere chocolade sinterklaas.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2280″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button