Geslaagde eerste editie van Drive-in Bioscoop Delfzijl

Delfzijl – Het Molenbergplein in Delfzijl was zaterdagavond het decor voor een heuse Drive-in Bioscoop. Op een groot scherm werden twee verschillende films vertoond, het geluid was te volgen door de autoradio af te stemmen op een speciale zender.  

De avond begon met de vertoning van The Lion King voor de kinderen. Voor de kinderen was er een ballonnenartiest en voorafgaand en tijdens de pauze kon er wat lekkers worden gekocht. Deze film trok een vijftig volle auto’s.

Later op de avond werd de klassieker Grease vertoond voor een vol Molenbergplein.

Het initiatief voor deze Drive-in Bioscoop komt van Ledwall Holland en Bootsman events. Zij wilden een uniek evenement organiseren wat door jong en oud bezocht kan worden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2018″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button