Geslaagde boerenzeskamp bij Eetcafé de boerderij in Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd – Afgelopen zaterdag organiseerde eetcafé de Boerderij in samenwerking met CPJ Groningen een boerenzeskamp. De deelnemers kwamen op zes spelonderdelen in actie.

Zo moesten zo onder andere zo snel mogelijk stropakken stapelen op een wagen en ze aan het eind weer zo snel mogelijk eraf halen en weer opstapelen. Daarna over een balk het water over, dit moest zo snel mogelijk met een dienblad met volle bekers zonder eraf te worden gegooid.

Bij de autobanden race moest het team de banden zo snel mogelijk aan de andere kant krijgen en er met het hele team op staan. Vervolgens bij de hooibalrollen van 400 kilo moest een teamlid op de hooibaal en de rest de de baal door het parcours duwen. Bij het melkbus hangen boven het water werd uiteraard gekeken wie het langst bleef hangen.

Na de grote finale was de uitslag als volgt:
1e Team Eenum, 2e Bestuurloos CPJ, 3e De Spieksters,4e Joey”s bar, 5e Café op de hoek, 6e De bijdehandjes.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1788″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button