4.9 C
Delfzijl
27 februari 2021 04:32

Gemeentewerven Het Hogeland weer open en grofvuilroutes weer van start

Het Hogeland – Inwoners van Het Hogeland kunnen vanaf volgende week hun afval weer inleveren bij de gemeentewerven. Ook is het weer mogelijk grofvuil aan te melden en op te laten halen bij huis. Deze dienstverlening heeft een aantal weken stilgelegen vanwege de coronacrisis.

Voor een veilig bezoek aan de gemeentewerven is een aantal maatregelen getroffen, aanvullend op de algemene coronaregels. Het is nodig een tijd af te spreken waarop het afval kan worden gebracht. Dat kan via hethogeland.nl/afspraakgemeentewerf of telefonisch via 088 345 8888. Een bezoek duurt maximaal 15 minuten. Er mogen niet meer dan drie auto’s tegelijkertijd op een werf aanwezig zijn. Het aantal inzittenden is maximaal twee. Ook is op elke werf een rijroute uitgezet.

Bezoekers wordt gevraagd de instructies van de aanwezige medewerkers van Het Hogeland op te volgen. Toiletten zijn niet beschikbaar. De gemeente vraagt inwoners alleen naar de gemeentewerven te komen als het echt noodzakelijk is.

Voor het laten ophalen van grofvuil zijn geen extra maatregelen getroffen. Grofvuil kan worden aangemeld via de hethogeland.nl/afval van de gemeente.

Actuele informatie over de openstelling van de gemeentewerven en de grofvuilroutes staat op de website van de gemeente (nieuws). Daar zijn ook de openingstijden en een volledig overzicht van de maatregelen te vinden.

Volg ons op

10,928FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten