10.9 C
Delfzijl
13 mei 2021 20:58

Gemeentelijke Schutterscompetitie Loppersum

Loppersum – Op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober werd de onderlinge competitie van de schuttersverenigingen in de Gemeente Loppersum gehouden. Dit jaar was het de beurt aan Schuttersvereniging Zeerijp dit te organiseren en in het Dorpshuis “Bij Jacobus” in Zeerijp.

Op beide avonden was er een groot aantal schutters aanwezig in het dorpshuis en werd er op sportieve wijze de strijd aangegaan. Allen schuttersverenigingen hadden een afvaardiging naar Zeerijp gestuurd om te strijden om de gemeentelijke wisselbokaal.

In een uitstekend georganiseerde competitie kwamen 6 verenigingen bestaande uit 71 schutters tegen elkaar uit waarbij iedere schutter zijn of haar uiterste best deed op de professionele schietbanen in het dorpshuis van Zeerijp.

Uiteindelijk bleek schuttersvereniging Stedum de beste resultaten behaald te hebben en ging de wisselbokaal naar hun prijzenkast.

De beste heer in het toernooi werd de heer G. Jansma van schuttersvereniging De Vaste Hand uit Loppersum en de beste dame werd T. Nieuwenhuizen van schuttersvereniging De Musketiers uit ’t Zandt.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto

Populaire berichten