fbpx
5.5 C
Delfzijl
24 november 2020 07:48

Gemeente Groningen bekijkt situatie aan het Eemskanaal Zuidzijde na ongeluk

Groningen – De gemeente Groningen gaat de situatie aan het Eemskanaal Zuidzijde nog eens goed bekijken naar aanleiding van een ongeluk afgelopen zaterdagmorgen. Bij het ongeluk reed een automobilist op het Eemskanaal Zuidzijde en miste een bocht in de weg. De bestuurder werd gelanceerd over de dijk en belandde in het Eemskanaal. Hij kwam er met een nat pak vanaf. Het was niet het eerste ongeluk, op 8 april van dit jaar gebeurde precies hetzelfde.

Volgens de gemeente stonden er in 2016 op het bewuste punt twee borden die aangaven dat er een bocht was. In 2017 zijn er werkzaamheden uitgevoerd in de bocht richting Lageland, sindsdien is er een bord verdwenen. Het bord is niet door de gemeente verwijderd, door wie wel is niet bekend.

Het ongeluk is voor de gemeente in ieder geval aanleiding om nog eens goed naar de situatie ter plaatse te kijken, en indien nodig eventueel extra borden te plaatsen.

Lees ook:
Automobilist belandt in het Eemskanaal nabij Lageland
Automobilist mist bocht en belandt in het Eemskanaal bij Lageland

Volg ons op

10,550FansLike
1,424VolgersVolg
5,227VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

UMCG opent eerste botulinestraat van Nederland

Groningen - Het Expertisecentrum Movement Disorders van het UMCG opent vrijdag 20 november de eerste botulinestraat van Nederland. Dystoniepatiënten krijgen voortaan op één ochtend...