zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Gemeente Eemsdelta zet streep door Adventure game The Breakout in voormalig Delfzicht ziekenhuis

Delfzijl – Adventure game The Breakout, dat in het voormalig Delfzicht ziekenhuis zou plaatsvinden, gaat niet door. De gemeente Eemsdelta heeft besloten om de vergunning voor het evenement in te trekken vanwege de geldende landelijke corona maatregelen.

“Alle seinen stonden op groen, maar de gemeente heeft besloten om ons alsnog geen vergunning te verlenen. Voor ons en de bezoekers is dit een zeer heftig bericht. Het coronajaar was voor de evenementensector heel zwaar. Het corona rampjaar leek voor ons voorbij te zijn, maar helaas is dit nog niet het geval”, laat de organisatie weten.

Het ziekenhuis zou worden omgetoverd tot een soort escape-room waar bezoekers een bijna drie uur durende horroravond zouden beleven. De kaartverkoop voor het evenement was inmiddels begonnen en verliep voorspoedig. De organisatie van het evenement zegt dat iedereen die al een kaartje heeft dit weekend een mail ontvangt met een aantal mogelijkheden. Wanneer bezoekers niet geïnteresseerd zijn in een omboeking kunnen ze hun geld terugkrijgen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,301VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen