4.3 C
Delfzijl
8 mei 2021 10:09

Geluidsscherm voor omgeving Bedrijvenpark Fivelpoort

Appingedam – Groningen Seaports gaat begin december in de omgeving van Bedrijvenpark Fivelpoort een geluidsscherm bouwen. Dit scherm komt tussen het terrein van de Graansilo Appingedam en de groenstrook naast de weg te staan. De verwachting is dat de werkzaamheden begin februari 2018 klaar zijn.

Na de realisering van dit geluidsscherm wordt bij laad- en losactiviteiten op de kade voldaan aan de geluidnormen zoals die worden genoemd in het Activiteitenbesluit (algemene milieuregels voor bedrijven) en daarmee zal de (mogelijke) overlast voor omwonenden worden beperkt.

Het geluidsscherm wordt vijf meter hoog waarvan 3,5 meter boven de weg zichtbaar zal zijn. Het scherm wordt op verzoek van de commissie Welstand uitgevoerd in een bruinrode kleur. De omvang van het scherm is tot stand gekomen door gehoor te geven aan de wensen van de omwonenden en Welstand, én door te kijken naar de technische mogelijkheden. De verwachting is dat bij de bouw van dit geluidsscherm geen overlast veroorzaakt zal worden. Als de werkzaamheden klaar zijn, krijgen de direct omwonenden een uitnodiging om een kijkje te komen nemen op de kade.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten