fbpx
woensdag 08 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Freek de Jonge laat Groningen niet zakken, optredens in Godlinze, Loppersum, Westernieland, Oldenzijl en Groningen

Godlinze – Freek de Jonge treedt volgende week vijf maal op in het aardbevingsgebied. Aanstaande maandag begint hij om 20.00 uur in de Pancratiuskerk in Godlinze.

De cabaretier houdt de bijeenkomsten onder het onder het motto ‘Nederland, laat Groningen niet zakken’. Dinsdagavond staat De Jonge met zijn show in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum, woensdag in de kerk van Westernieland en donderdag in de Nicolaaskerk in Oldenzijl. Hij eindigt de tournee vrijdag in de Oosterpoort in Groningen, waar diverse sprekers en artiesten, onder wie Bert Visscher en Arnold Veeman aan meewerken.

De Jonge zei onlangs nog dat hij de aardbevingen in Groningen het ‘grootste naoorlogse schandaal in Nederland’ vinden. Tijdens de optredens staat de  situatie rond de aardbevingsproblematiek centraal. De Jonge gaat in gesprek met bewoners, politici, wetenschappers en vele anderen. De entree voor de bijeenkomsten in de kerken bedraagt 5 euro.

Meer informatie over de kaartverkoop van de bijeenkomsten in Godlinze, Westernieland en Oldenzijl is te vinden op www.laatgroningennietzakken.nl .

De opbrengst van de avonden gaat naar een goed doel dat direct verwant is aan de aardbevingsproblematiek.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,329VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer