Fotoverslag: Familiefestival Art Carnivale het meest relaxte festival van Groningen

Steendam – Het familiefestival Art Carnivale trok afgelopen weekend veel publiek. Met de heerlijke temperatuur in de avond verbleven mensen tot laat in de avond op het festivalterrein.

Het festival van kunstenaarscollectief De Draad, een bont gezelschap van kunstenaars, theatermakers en muzikanten verliep zoals gebruikelijk in een bijzonder aangename en ontspannen sfeer. Bezoekers konden genieten van een groot muziek- en theateraanbod, een veelzijdige kunst- en streekproductenmarkt. Het gehele weekend waren er weer veel acts op de vier verschillende podia te bewonderden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2118″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button