12.4 C
Delfzijl
dinsdag 21 mei 2019
Home Algemeen Fotoboek over Overschild voor alle inwoners van het dorp

Fotoboek over Overschild voor alle inwoners van het dorp

Overschild – Overschild staat aan de vooravond van een ingrijpende metamorfose. De gaswinning heeft diepe sporen getrokken, het dorp wat ooit is geweest zal nooit meer hetzelfde zijn.

Het overgrote deel van de woningen zal worden afgebroken en herbouwd of zwaar worden versterkt. Dit doet wat met de Schildjers.

De Vereniging Dorpsbelangen Overschild bestaat op 26 maart aanstaande precies 50 jaar en dit jubileum willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. In samenwerking met Corrie Brakema en fotograaf Wilco van der Laan is een prachtig fotoboek samengesteld. Het boek laat Overschild zien in alle vier de en is een momentopname van de huidige situatie.

De Schildjers werken hard aan een nieuwe toekomst en door het verleden mee te nemen kunnen we gezamenlijk naar de toekomst. Met dit fotoboek hebben we een blijvende herinnering gemaakt waarmee we die nieuwe toekomst in kunnen. Voor ieder adres in Overschild is een fotoboek beschikbaar.

Vanaf 31 maart is het fotoboek ook voor andere belangstellenden beschikbaar. Het boek kost 10 euro en kan via dboverschild@gmail.com of 0630069011 worden besteld.

Advertenties
Advertenties