vrijdag 22 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Foto-expositie Damster Foto’s geopend door wethouder Annalies Usmany

Appingedam – Wethouder Annalies Usmany heeft samen met Jenz Verbogt, eigenaar van Paviljoen Overdiep, de foto-expositie geopend! De leden van de Facebookpagina, Damster Foto’s, kregen als opdracht Appingedam te fotograferen zoals zij de stad zien. Uit de vele inzendingen hebben de leden de twee mooiste foto’s gekozen.

De winnaars, Natasja Zwerwer-Blommers en Arjan Battjes hebben samen met hun families de opening bijgewoond. Arjan vertelde dat hij, met zijn fototoestel in de aanslag, speciaal op het juiste moment heeft gewacht om de foto van het Eendrachtterein te maken zoals hij die in gedachten had. Natasja daarentegen heeft heel spontaan een foto met haar telefoon gemaakt toen zij op een ochtend vanuit haar slaapkamerraam een tafereel zag van het oude trouwbruggetje omgeven door laaghangend mist. Beide foto’s zijn prachtig en uniek! “Verbinding”, is het woord wat wethouder Annalies Usmany ziet in deze expositie. Ze is er trots op dat Damsters verbinding met elkaar zoeken.

Damster Foto’s die mensen verbindt vanuit hun passie voor fotografie. Een Damster ondernemer die van zijn personeel de vraag kreeg, “Waarom niet een fotowedstrijd organiseren vanuit Damster Foto’s en de winnende foto’s hier exposeren?” Op die manier blijven niet alleen Damsters in verbinding, maar iedereen die iets met Appingedam deelt! U kunt de doorlopende expositie bezoeken in het Paviljoen Overdiep. Ieder kwartaal worden er nieuwe foto’s tentoon gesteld.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier