fbpx
13.5 C
Delfzijl
22 oktober 2020 03:56

Folkduo uit New York naar Den Andel

Den Andel – Komende zondagmiddag (6 mei) kan op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel worden genoten van The Whispering Tree. Het uit New York afkomstige duo speelt een eigenzinnige set met folk, mellow rock en een vleug gypsy jazz.

Muzieksite The Deli Magazine omschreef The Whispering Tree als “one of the most talented duos to take stage in NYC.” Het tweetal bestaat uit singer-songwriter Eleanor Kleiner en multi-instrumentalist Elie Brangbour. Het duo brengt intense, originele muziek die sterk gekleurd wordt door de indringende vocals van zangeres Kleiner.

Kleiner en Brangbour hebben elkaar ontmoet in Londen en hebben uiteindelijk een thuisbasis gecreëerd in New York. Vanuit daar toert het duo over de wereld, met concertreeksen in de States, Zuid-Amerika, China en Europa. Hun huidige Europese tour heeft tot optredens geleid in Duitsland en Nederland, en zal hen verder laten reizen naar Zwitserland en Frankrijk, om in de zomer weer te gaan optreden in de Verenigde Staten. Hun muziek is deels sterk geïnspireerd door de vele reizen die ze hebben gemaakt. Momenteel heeft het duo een viertal albums op hun naam staan.

Het optreden van The Whispering Tree start zondag 6 mei om 15:30 (deur open: 15:00). De toegang tot het optreden bedraagt 10 euro.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten