Fleur Medema wint Diamond Leaque Western 2018-2019

Someren – Bij de Diamond Leaque Western 2018-2019 is Fleur Medema, in een sterk startveld, met haar quarterhorse BQ Blind Date Allround Champion geworden van alle amateur en open klasses.

De Diamond Leaque Western is verreden over vier voorrondes en afgelopen weekend met de finalerondes. De verreden onderdelen waren pleasure, horsemanship, trail, Ranch trail, Ranch Riding en reining. Met het winnen van de Allround titel heeft Fleur een prachtig nieuw door Euro-Horse gesponsord western Ranchman zadel gewonnen.

Ook kon je bij de specifieke onderdelen prijzen behalen, in de Ranch trail heeft Fleur hiermee een borsttuig en een hoofdstel mee naar Appingedam genomen. Fleur en BQ Blind Date rijden inmiddels al 12 jaar samen en hebben al 16 Nederlandse kampioenschap titels op hun naam staan en vele andere prijzen behaald.

Hun kracht zit in de samenwerking en in het volle vertrouwen. Het duo is totaal op elkaar ingespeeld wat heeft geresulteerd in deze geweldige prestatie. Op de planning staan nog de Nederlandse Kampioenschappen in juni en als lid van het Nederlandse landelijke team van de NQHA (Nederlandse Quarter Horse Association) in juli de FEQHA Eurocup 2019. 

Back to top button