Fleur Medema tweevoudig Nederlands Kampioen Superhorse en Ranch Trail

Wanroij – Fleur Medema is, met haar 18-jarige quarterhorse BQ Blind Date, tijdens The Dutch Open in Wanroij tweevoudig Nederlands Kampioen geworden in de onderdelen Ranch Trail en Superhorse.

Daarnaast heeft Fleur zilveren medailles behaald in de onderdelen Ranch Riding, Western Riding en de horsemanship, met als gevolg ook de Allround Champion titel L1 (hoogste level in de western paardensport).

The Dutch Open, een kampioenschap voor alle paardenrassen, wordt georganiseerd door de WRAN (Western Ruiter Associatie Nederland). Ook heeft Fleur met het speciale onderdeel Logs and Letters, een parcours met heel veel balken, een I-pad gewonnen.

Een geweldig NK voor de 26-jarige afgestudeerde sportkundige Damster. Op de foto links staat western paardensport instructrice Deborah Wittermans. Deborah heeft in de beginjaren Fleur de basisprincipes en de fijne kneepjes voor het rijden aangeleerd en de bijzondere liefde bijgebracht voor de western (wedstrijd) paardensport. In juli 2019 doet Fleur met het Nederlandse landelijk team van de NQHA mee aan de FEQHA Eurocup 2019 te Someren.

Back to top button