16 C
Delfzijl
28 juli 2021 03:44

Fietsverhuurshop in het centrum van Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Het vernieuwde centrum van Delfzijl heeft er een winkel bij: de fietsverhuurshop van Parkdiensten Eemsdelta (PDED). Vrijdag 2 september opent wethouder Hans Ronde de PDED Shop in de Willemstraat waar bedrijven en particulieren terecht kunnen voor elektrische fietsen en scooters.

Jan Wierenga van PDED: “Al een paar jaar verhuren we succesvol elektrische fietsen en scooters in de Eemshaven. We zijn inmiddels de grootste verhuurder van het noorden. Onze klanten zijn vooral bedrijven uit de regio. Een verhuurlocatie in Delfzijl was een grote wens. Met de PDED Shop hopen we zichtbaarder te worden, meer klanten te bereiken en een bijdrage te leveren aan de toeristische dienstverlening in de regio.”

Daarnaast versterkt de PDED Shop de lokale economie door een drietal werkzoekenden een werkplek te bieden.

Jan Wierenga: “PDED is een zakelijk dienstverlener en een sociale onderneming. Onze dienstverlening gebruiken we om geld te verdienen en tegelijkertijd mensen op de arbeidsmarkt vooruit te helpen. In samenwerking met Werkplein Eemsdelta hebben we drie mensen geselecteerd die in de PDED Shop gaan werken en leren.”

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten