Feestelijke opening van Sinterklaashuis in Appingedam

Appingedam – Op vrijdag 24 november om 17.30 uur is het zover: Sinterklaas maakt zijn feestelijke intrede in Appingedam! Een jaarlijks hoogtepunt, maar dit keer met een kleine uitdaging. De gebruikelijke residentie van de Sint was nog volledig in de steigers vanwege lopende versterkingswerkzaamheden in het gebied. Geen zorgen! De ondernemers van Appingedam hebben, in samenwerking met het NCG, een speciaal Sinterklaashuis ingericht waar de goedheiligman kan verblijven gedurende zijn verblijf in Appingedam. Het adres van dit Sinterklaashuis is Dijkstraat 63.

Vanaf 21 november kunnen kinderen hun zelfgeknutselde schoentjes langs brengen bij Marichi aan de Dijkstraat 61. Deze schoentjes worden vervolgens overgebracht naar het Sinterklaashuis, waar de kinderen ze op zaterdag 2 december tussen 11:00 en 16:00 uur kunnen ophalen, rijkelijk gevuld.

Natuurlijk zijn ook brievenbusvriendelijke tekeningen van harte welkom voor Sinterklaas. De kans is groot dat de Sint ze in zijn logeerwoning ophangt om de boel wat gezelliger te maken!

Mis de feestelijke opening van het Sinterklaashuis aan de Dijkstraat 63 niet, op 24 november om 15:00 uur.

Back to top button