Feestelijke Meester- en Juffendag op Roemte met het thema ‘Vreemde Vogels’

Loppersum – De jaarlijkse Meester- en Juffendag op basisschool Roemte was dit jaar een groot succes. Met het thema ‘Vreemde Vogels’ beleefden zowel de leerkrachten als de kinderen een onvergetelijke dag.

De dag begon al vroeg met een feestelijke ontvangst. Alle kinderen kwamen verkleed naar school, ieder in een kostuum van hun favoriete vreemde vogel. Ze werden door de eveneens prachtig verklede leerkrachten over een rode loper naar binnen gehaald.

Een van de hoogtepunten van de dag was het bezoek van een valkenier van Valkerij Noord Nederland. Met verschillende indrukwekkende roofvogels verzorgden zij een spectaculaire show. De kinderen waren geboeid door de vliegkunsten van de vogels en leerden veel over hun gedrag en leefomgeving. Voor de dapperen onder hen was er zelfs de mogelijkheid om een vogel op de hand te houden, wat voor veel opwinding zorgde.

Na een gezellige lunchpauze, met pannenkoeken gebakken door een aantal ouders, werd de dag afgesloten met een spannende vossenjacht door het dorp. De kinderen gingen in groepen op zoek naar ‘de vossen’ die zich op verschillende locaties hadden verstopt. Iedere gevonden vos gaf de kinderen een letter die samen een woord vormde. Deze activiteit zorgde voor veel enthousiasme en samenwerking onder de kinderen.

De Meester- en Juffendag op basisschool Roemte was wederom een groot succes. Zowel de kinderen als de leerkrachten hebben genoten van een dag vol plezier, leren en samenwerken!

Back to top button