7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 02:43

Feestavond voor ASWA vrijwilligers

Appingedam – De ASWA organiseert jaarlijks een feestavond voor haar vrijwilligers als dank voor hun tomeloze inzet en medewerking. Voor deze jaarlijkse feestavond was dit keer het thema: “Ik hou van Holland”. Gekleed in traditionele Hollandse kleding hadden de beroepskrachten van de ASWA een vol programma opgesteld.  De bijna 150 aanwezige gasten hoorden lovende woorden van de directeur mevr. N. Walstra en de bestuursvoorzitter van de ASWA dhr. P. Redeker.

Mevrouw Schut van het buffetteam werd in het zonnetje gezet vanwege haar 12 ½ jarig jubileum en ontving hiervoor een oorkonde en bloemen.

Met veel plezier werd een “Ik hou van Holland” quiz gespeeld. Een spontaan optreden van enkele vrijwilligers van Stadstuin De Eendracht werd met groot applaus ontvangen. De zaal ging helemaal los toen beroepskrachten, verkleed als meneer en mevrouw de Bok en Ma Flodder, luid zingend de zaal binnenkwamen.  Het optreden van levensliedzanger Martin Zemering, gevolgd door Nederlandstalige muziek van dj Martin maakte het feest compleet. Uiteraard vond alles plaats onder het genot van een hapje en een drankje.

Ten slotte ontvingen alle vrijwilligers nog een klein presentje waarmee een einde kwam aan een zeer geslaagde vrijwilligersavond 2016. De organisatie dankt Stichting Vrienden van het Ouderenwerk, Cateringbedrijf De Vesting, Pro Sound Showproducties, Visspeciaalzaak Perdok en Kledingverhuur Anneke voor hun bijdragen aan deze avond.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen

Populaire berichten