fbpx
8.1 C
Delfzijl
24 november 2020 11:05

Fashioncheque voor kinderen uit minimagezinnen in de BMWE-gemeenten

Winsum – De colleges van burgemeester en wethouders van de BMWE-gemeenten hebben eind vorig jaar besloten om weer een Fashioncheque aan minima beschikbaar te stellen, dit keer specifiek voor inwonende kinderen tot 18 jaar. Ouders met een minimum inkomen (tot 120 % van de bijstands-norm) of weinig vermogen kunnen voor ieder inwonend kind nog tot 1 februari a.s. een Fashioncheque van € 50,- aanvragen.

Inwoners die een uitkering ontvangen van Werkplein Ability, hebben de Fashioncheque(s) in de decembermaand automatisch per post ontvangen. Inwoners uit de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond met een minimum inkomen en/of laag vermogen, en met inwonende kinderen tot 18 jaar, hebben ook recht op deze Fashioncheque.

Zij kunnen de Fashioncheque nog tot 1 februari 2018 aanvragen. Het aanvraagformulier is te downloaden via de homepage van www.werkpleinability.nl en is ook beschikbaar bij Werkplein Ability in Winsum (Ubbo J. Mansholtplein 2 in Winsum).

Volg ons op

10,550FansLike
1,424VolgersVolg
5,227VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

UMCG opent eerste botulinestraat van Nederland

Groningen - Het Expertisecentrum Movement Disorders van het UMCG opent vrijdag 20 november de eerste botulinestraat van Nederland. Dystoniepatiënten krijgen voortaan op één ochtend...