fbpx
17 C
Delfzijl
zondag 05 april 2020
Home Algemeen Fakkeloptocht ‘ONZE TOEKOMST, GAS TERUG!’ met vele verontruste Groningers, burgemeesters en Freek...

Fakkeloptocht ‘ONZE TOEKOMST, GAS TERUG!’ met vele verontruste Groningers, burgemeesters en Freek de Jonge

Groningen – In de aanloop naar de verkiezingen willen diverse organisaties op dinsdag 7 februari om 19:30 vanaf de Vismarkt in Groningen eensgezind een krachtig geluid laten horen onder het motto onze toekomst, gas terug! roepen de organisaties  stadjers, ommelanders en ook niet-Groningers op om mee te lopen. Ze willen alle kandidaat kamerleden laten zien dat Groningen geen geduld meer heeft voor beloftes, maar een oplossing wil. Laat je partijvlag en logos thuis en draag iets met de Groningse vlag mee.

Elke winter organiseren milieudefensie en de Groninger Bodem Beweging een protest- fakkeloptocht in de Groningse binnenstad, ondersteund door tal van organisaties en groepen van binnen en buiten Groningen. Dit wordt de derde fakkeloptocht. Ook dit jaar willen ze er weer een eensgezind protest van maken.

In de fakkeloptocht lopen naast gedupeerden en bestuurders ook die Groningers mee die trots zijn op hun stad en provincie, en hier een veilige toekomst willen. Freek de Jonge spreekt na de fakkeloptocht en ook biedt hij zijn 9 puntenplan aan, En er treden Groningse artiesten op.

Omdat men verwacht dat het erg druk wordt, zoeken de organisaties nog vrijwilligers die mee willen helpen die avond. zij kunnen zich melden via dickkleijer@groninger-bodem-beweging.nl

Advertenties