Extra kledingactie bij Kledingbank Maxima Eemsdelta: zomerse outfits voor klanten in juni

Appingedam – Kledingbank Maxima Eemsdelta biedt klanten in de maand juni een unieke gelegenheid om hun garderobe aan te vullen met zomerkleding. Met de verwachte mooie zomerdagen in het vooruitzicht, is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan de kledingbank, gelegen aan Zwet 39 D in Appingedam (achter de Ambulancepost).

Gedurende de maanden juli en augustus zal de winkel van Kledingbank Maxima Eemsdelta gesloten zijn vanwege collectiewisselingen en de vakantieperiode van de vrijwilligers. Dit maakt de huidige kledingactie des te belangrijker voor klanten die op zoek zijn naar nieuwe kledingstukken. Het is een uitgelezen kans om hun zomergarderobe aan te vullen voordat de winkel haar deuren sluit.

Na de sluitingsperiode zal Kledingbank Maxima Eemsdelta op 4 september opnieuw haar deuren openen. Klanten kunnen dan rekenen op een prachtige en uitgebreide wintercollectie, samengesteld met zorg en aandacht.

Kledingbank Maxima
Kledingbank Maxima is een non-profitorganisatie die zich inzet voor mensen die financieel minder bedeeld zijn. Het doel van de kledingbank is om deze mensen te voorzien van hoogwaardige kleding, zodat zij zich zelfverzekerd en waardig kunnen kleden. Het initiatief wordt mogelijk gemaakt door de inzet van toegewijde vrijwilligers en donaties van kleding en accessoires.

Voor klanten van Kledingbank Maxima biedt de extra kledingactie in juni een prachtige gelegenheid om hun zomergarderobe uit te breiden. Door te winkelen bij de kledingbank dragen zij niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan het vergroten van hun eigen zelfvertrouwen.

Voor meer informatie en openingstijden van Kledingbank Maxima kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.kledingbankmaxima.nl.

Back to top button