Expositie ter ere van tweejarig bestaan Digital Art Factory Appingedam

Appingedam – De Digital Art Factory (DAF) locatie Appingedam bestaat twee jaar! Om dat te vieren organiseert DAF op donderdagmiddag 15 februari een expositie met verschillende projecten. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 16.00 en 18.00 uur bij de DAF locatie aan de Pastorielaan 2 in Appingedam.

3D kunst, zelf geprogrammeerde games en tekeningen
Op de expositie staan projecten die door de jongeren (Daffers) zelf zijn gemaakt. Denk aan 3D kunst, kunst in Virtual Reality, zelf geprogrammeerde games, tekeningen en schilderijen. Ook lanceren we de AppingeDAF livestream studio! En natuurlijk zijn de Daffers zelf aanwezig. ‘Bij DAF kan ik lekker creatief bezig zijn. Ik word niet afgerekend op wat ik maak of wie ik ben,’ vertelt Liselotte, een van de Daffers. Tijdens de expositie vertellen de jongeren je graag meer over het maakproces van hun projecten.

Digital Art Factory
DAF is een digitale en fysieke ontmoetings- en onderzoeksplek voor en door jongeren van 10 tot 25 jaar. Het is onderdeel van de programmering rondom de Campus Eemsdelta. Creatieve jongeren vanuit alle kunstdisciplines komen bij DAF samen om elkaar te ontmoeten, te experimenteren, te onderzoeken, om ideeën en informatie uit te wisselen en om te creëren en ondernemen. ‘Er begint steeds meer een community ontstaan,’ vertelt DAF coach Dennis Molema. ‘De Daffers helpen elkaar onderling en dat is erg waardevol.’

Kom gezellig langs
De expositie op donderdag 15 februari (16.00 – 18.00 uur) is gratis en aanmelden is niet nodig. De jongeren zetten een hapje en een drankje voor je klaar. Dus kom gezellig langs!

Back to top button