Expositie Annette Brouwer en Frank Zeldenrust in Kunst en Cultuurhuis De Ent

Hellum – Op zondag 29 september a.s. vindt om 15:00 uur de feestelijke opening plaats van de expositie van de kunstenaars Annette Brouwer en Frank Zeldenrust. Zij exposeren schilderijen en sculpturen in Kunst en Cultuurhuis De Ent, Bovenpad 13 in Hellum. De vernissage wordt opgeluisterd met een openingswoord van Jonathan Otten. Dennis and the Dinosaurs zorgen voor het muzikale intermezzo.

De expositie is vervolgens iedere zondag en op feestdagen van 14:00 – 17:00 uur geopend. De expositie is nog tot en met zondag 12 januari 2020 te bezoeken.

Annette Brouwer ( 1958 ) groeide op in het noorden van Nederland. Annette geniet van iedere penseelstreek; zij is onderweg, hoeft nergens aan te komen maar geniet van de reis. Een kunstwerk brengt haar in herinnering dat zij geboren is om vrij te zijn, om lief te hebben, om vrede te doen. Haar werk wil vertellen over schoonheid van leven en liefde.
In november 2014 heeft Annette een klein schooltje aangekocht in het Duitse Neudersum. Het schooltje is sindsdien Atelier / Werkstatt / Galerie. De bij de school gelegen natuurtuin is bij goed weer heerlijk om er een kopje thee te drinken en elkaar te ontmoeten.

Frank Zeldenrust ( 1949 ) is op 10-jarige leeftijd met fotograferen begonnen. Op latere leeftijd is Frank betrokken geweest bij tal van organisaties die zich met fotograferen bezig hielden. Frank heeft o.m. als freelance foto journalist voor De Eemsbode gewerkt. De kunst ( fotografie, schilderen, beeldhouwen ) heeft voor Frank altijd een betekenisvolle rol gespeeld in zijn leven. Hij kan zich volledig vrij en met passie bewegen en voelen in de kunst als kunstenaar. Frank werkt geregeld mee aan exposities net over de grens in Duitsland, zoals in Rhauderfehn en Coldam.

De entree in Kunst en Cultuurhuis De Ent is vrij.

Back to top button