fbpx
10.7 C
Delfzijl
29 oktober 2020 18:22

Evenement UITdagend in een nieuw jasje

Delfzijl – Op zaterdag 7 juli 2018 vindt in het centrum van Delfzijl een nieuwe editie van het evenement UITdagend plaats.

Het evenement is een voortzetting van eerdere edities, maar komt helemaal vernieuwd en terug: een uitmarkt in de vorm van een cultureel evenement met verrassende optredens op verschillende podia, exposities, leuke workshops, activiteiten en heerlijke hapjes. Het centrum van Delfzijl, met het Plein de Molenberg als festivalhart, bruist en krijgt kleur.

Podium om jezelf te presenteren
De ontmoeting tussen bewoners van Delfzijl en omstreken met de cultuuraanbieders in de vorm van verenigingen, instellingen en docenten staat centraal deze dag. Er is gelegenheid om het cultuuraanbod te presenteren en te laten zien wat er na de zomer allemaal van start gaat. Daarnaast is er een kunstmarkt waar beeldend kunstenaars hun werk aanbieden en de dag vol optredens en workshops wordt afgesloten met een swingend Popkoren Festival. UITdagend biedt een mooie gelegenheid om jezelf als kunstenaar, muziekvereniging, dansgezelschap, koor en anderen, te presenteren aan het publiek. Het doel is hoe dan ook: een dag met een mooi cultureel programma in het centrum van Delfzijl dat voor een breed publiek aantrekkelijk is.

Doe mee
Wil je deelnemen aan UITdagend en jezelf op een unieke manier presenteren meld je dan aan via het IVAK via info@ivak.net of Kirsten@ivak.net

UITdagend is een samenwerking tussen Stichting IVAK, De Molenberg, lokale ondernemers en de gemeente Delfzijl

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,223VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten