Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen in Drenthe en Groningen

Groningen – Iedere zomer logeren er kinderen uit verschillende Europese landen bij Drentse en Groningse gezinnen. Deze kinderen hebben, om verschillende redenen, een onbezorgde vakantie nodig. De vakanties zijn heel waardevol voor de kinderen, maar ook een bijzondere belevenis voor de vakantiegezinnen. Stichting Europa Kinderhulp is daarom op zoek naar gezinnen die hun huis en hart willen openstellen om een kind bij hen thuis uit te nodigen.

Buitenlandse kinderen
De kinderen komen uit België, Duitsland en Frankrijk of Nederland. Zij komen voor maximaal twee weken vakantie vieren. De leeftijd van de kinderen is ongeveer tussen de 5 en 12 jaar oud. Dat een vakantiegezin nauwelijks Frans of Duits spreekt, hoeft geen belemmering te zijn. Ruim zestig jaar ervaring leert ons dat je met handgebaren, pen en papier of een vertaalapp een heel eind komt!

Mocht de taal wel een barrière zijn, dan kan men kiezen voor Nederlandse en Belgische kinderen. Eenmaal aangemeld, dan wordt je volledig en persoonlijk op de hoogte gebracht van alle in en outs!

Verdere info kan men vinden op www.europakinderhulp.nl/vakantieouders of via  contact met Ellen Sauer: 06-38510705 mailadres:  ellen.sauer@europakinderhulp.nl.

Kinderreizen 2024AankomstVertrek
België  22 juli 5 augustus
Duitsland Berlijn  20 juli  2 augustus
Duitsland Hannover 19 juli   2 augustus
Nederland   22 juli 2 augustus
Duitsland Oldenburg  20 juli2 augustus
Duitsland Schneeberg Delitzsch20 juli 2 augustus
Frankrijk Secours Populaire 23 juli   6 augustus

Back to top button