-0.2 C
Delfzijl
5 maart 2021 07:30

Emme Groot neemt voorzitterschap NEC Delfzijl op zich

Delfzijl – Op 16 december vindt de algemene ledenvergadering van NEC Delfzijl plaats. In deze vergadering zal Eduard Mulder na 4 jaar afscheid nemen als voorzitter van onze vereniging. Het bestuur is blij een opvolger in de persoon van Emme Groot in deze vergadering te kunnen voorgedragen.

Na de succesvolle fusie werd er in 2015 een nieuw bestuur aangesteld De uitgezette koers vanuit de fusie werd doorgezet en niet zonder succes zowel sportief als qua ledengroei en dan met name bij de meisjes/dames  hadden we de wind in de zeilen. De laatste  jaren loopt het ledental weer iets terug en stabiliseert zich nu. Verschillende zaken zijn veranderd en we zijn trots om te zien waar we 5 jaar na de fusie staan. Afgelopen jaar zijn diverse nieuwe ontwikkelingen bij de jeugd in gang gezet. Doel is dat kinderen met plezier kunnen voetballen. Daarnaast zijn er natuurlijk de ontwikkelingen van de selecties, senioren elftallen, vrouwenvoetbal en 35+. Er wordt dagelijks intensief gevoetbald bij NEC Delfzijl op het sportpark Centrum 

“De vele activiteiten welke ingevuld worden door een enorm korps van vrijwilligers maken van NEC Delfzijl een fantastische club. Ik heb vooral met leuke mensen en veel gezelligheid invulling mogen geven aan de rol van voorzitter. Ik neem hierdoor afscheid met een dubbel gevoel.” aldus Eduard Mulder. “Na vier jaar is het echter prima te stoppen en ben ik blij met de voordracht van de nieuwe voorzitter. Mijn rol in de gemeenteraad van Delfzijl, naast mijn werk en gezin, maakt het dat het goed is het voorzitterschap nu over te kunnen dragen.”

Emme Groot neemt als ervaren bestuurder het stokje over na instemming van de ledenvergadering. Dit op een plek, het Sportpark Centrum, die hij op zijn duimpje kent. Zijn vader was beheerder van het sportpark, en in die tijd hielp Emme Groot daar mee. Het bestuur is zeer content Emme Groot te kunnen voordragen als nieuwe voorzitter. Invulling geven aan deze bestuurlijke verantwoordelijkheid is belangrijk en kan door Emme Groot verder ontwikkeld worden voor de toekomst van de vereniging in de nieuwe gemeente Eemsdelta.

Volg ons op

10,944FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten