Einde aan dertig jaar Schanspop Siddeburen; Frans Bauer laatste artiest op het podium

Siddeburen – Na dertig jaar Schanspop is er afgelopen nacht een einde gekomen aan een tijdperk. Het bestuur van Schanspop vond het na dertig edities mooi geweest, je moet stoppen op het hoogte punt en dat was volgens de organisatie nu bereikt. In dertig jaar hebben ruim tweehonderd verschillende artiesten op het podium gestaan in Siddeburen. Sinds 1987 kwamen ruim 300.000 bezoekers op het feest bij Jongerencentrum De Schans af. Vorig jaar werd er al af afscheid genomen van een vaste gast van Schanspop, de band Normaal  stopte na veertig jaar.

De dertigste editie duurde twee weekenden. De afgelopen dagen stonden onder meer 2 Unlimited, Captain Jack, Frank Boeijen, Rowwen Héze, Racoon, Jet Rebbel en André Hazes jr. op het podium. Het was aan Frans Bauer de eer om als laatste artiest het podium van Schanspop te betreden een tijdperk af te sluiten. Hier na ging het feest nog even door met de after party tot in de late uurtjes.

Of en wat er voor Schanspop in de plaats komt is nog niets bekend, hier wordt nog goed over nagedacht.

Foto bestellen? Klik hier

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”851″]


Back to top button