16.2 C
Delfzijl
maandag 16 september 2019
Home Agenda tips Eigenzinnige Pop-Folk met Evening Architect op Andledon

Eigenzinnige Pop-Folk met Evening Architect op Andledon

Den Andel – Komende vrijdagavond (2 februari) vindt op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel een optreden plaats van de zeskoppige band Evening Architect. De uit Groningen afkomstige groep speelt eigenzinnige, frisse liedjes in een pop/folk-sfeer. 

De band Evening Architect staat garant voor een bijzondere luisterervaring. De zes muzikanten brengen meerstemmige zang en ze combineren deze op sfeervolle wijze met viool en andere instrumenten. De band heeft daardoor een geheel eigen ‘sound’ gecreëerd. Evening Architect speelt eigen werk, waarin ingetogen luisterliedjes worden afgewisseld met expressiever, stevig gitaarwerk. De band is geen onbekende in Den Andel. De band heeft het eigen, verrassende geluid onder meer eerder kunnen laten horen tijdens het afsluitende seizoensfestival op Andledon in 2016. 

Evening Architect bestaat uit Eric Schenkel op zang, Edwin Oostinga op elektrische gitaar,   Annemieke Meems op viool, Edwin Beijert op akoestische gitaar, Karin van der Meulen op bas en Folkert Steenmeijer op drums.

Het optreden van Evening Architect start vrijdag 2 februari om 20:30 (deur open 20:00). De toegang tot het optreden bedraagt 5 euro.

Advertenties

Advertenties