Eerste exemplaar van de Tennisscheurkalender 2022 van Tjuchemse Birgit Gruisen voor commentator en oud-coryfee Marcella Mesker

Tjuchem – Na het succes van de editie in 2021 heeft Birgit Gruisen uit Tjuchem de Tennisscheurkalender 2022 uitgebracht.  Tjuchster Birgit Gruisen en haar zus Marjo Gruisen hebben voor volgend jaar weer een prachtige scheurkalender samengesteld. Boordevol informatie, uitleg, anekdotes en biografietjes van tennisspelers uit heden en verleden. NOS-/Fox Sport-tenniscommentator Marcella Mesker heeft onlangs het eerste exemplaar in ontvangst genomen.

Mesker: “De Tennisscheurkalender tilt de sluier op over vergeten iconen, onderbelichte thema’s en verborgen gebeurtenissen in de wereld van de tennissport.”

De Tennisscheurkalender 2022 is nu al online te bestellen voor €15,95. Ga hiervoor naar www.tennisscheurkalender.nl. Samenstellers Birgit en Marjo Gruisen stellen een deel van de verkoopopbrengst beschikbaar aan Nederlandse tennisclubs die door de coronapandemie inkomsten zijn misgelopen.

Back to top button