Eerste editie van Speelweek Farmsum van 11 t/m 13 augustus

Farmsum – Dit jaar wil Vereniging Dorpsbelangen en Volksvermaken Farmsum voor het eerst een speelweek organiseren in Farmsum. Door de uitbraak van het coronavirus waren de voorbereidingen hiervoor tijdelijk stopgezet, maar met de versoepelingen die nu gelden hebben ze gemeend een eenvoudigere versie te organiseren.

De speelweek wordt gehouden in de laatste week van de schoolvakantie op dinsdag 11 t/m donderdag 13 augustus.

Vereniging Dorpsbelangen en Volksvermaken Farmsum  heeft al een heleboel aanmeldingen, maar er zijn nog wat plekjes open. Heb je zin om mee te doen, geef je dan snel op via speelweekfarmsum@gmail.com.

Om deze drie dagen, zoveel mogelijk “corona proof” te houden, worden de dagen opgesplitst. Van 9.30 tot 12.00 uur hebben ze voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 7 jaar leuke activiteiten georganiseerd en ben je ouder dan 8 jaar, hebben ze vanaf 13:00 tot 16:00 andere leuke passende activiteiten.

Er wordt gezorgd voor alles rondom de hygiëne. Zo hebben ze verspreid over het terrein desinfectiemiddel staan en is er voldoende mogelijkheid om handen te wassen.

Inschrijven kan tot en met 30 juli 2020 via speelweekfarmsum@gmail.com, graag naam adres en leeftijd van de kinderen doorgeven. Heb je zin om mee te helpen, geef je dan snel op als vrijwilliger, via bovenstaand e-mailadres.

Back to top button