Eerste editie PinksterTrail een doorslaand succes

Delfzijl – De eerste editie van de PinksterTrail in Delfzijl zaterdagochtend was een groot succes. Vlak na opening van de Pinksterfeesten gingen maar liefst 540 deelnemers van start.

Het parcours van 8 kilometer leidde de lopers langs en door diverse bekende gebouwen in de havenstad. Zo kwamen de lopers gelijk na de start door het MuzeeAquarium en dwars door de tentoonstellingsruimte. Vervolgens ging het onder andere door Groningen Seaports, het Gemeentehuis, het Van Julsinghatehuis. de brandweerkazerne, molen Aeolus in Farmsum, de kerk in Farmsum, het Eemsmondgebouw, de Evenementenhal en discotheek 2Night. De finish lag in de centrumkerk.

Hier kregen de deelnemers een leuk aandenken aan deze eerste editie. Bij de PinksterTrail gaat het niet om de prestatie maar de beleving van de deelnemers.

Foto’s bestellen klik hier.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2052″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button