fbpx
11.8 C
Delfzijl
20 oktober 2020 19:04

Eerste Delfzielster Dweildag dweil overhandigd aan wethouder Hans Ronde

Delfzijl – Op maandag 24 september jl. is op het gemeentehuis van Delfzijl door de voorzitter van de Stichting Muziekfestival Delfzijl, Johannes Swart, de eerste dweil van de Delfzielster Dweildag overhandigd aan Hans Ronde, wethouder Cultuur van de gemeente Delfzijl.

De Delfzielster Dweildag, de zondag van het Muziekfestival Delfzijl, is een groots festijn in het centrum van Delfzijl waar dweilorkesten uit heel Nederland de muzikale strijd aan gaan. Om het dweil-karakter van de dweildag verder te benadrukken, zijn er dit jaar 2000 dweilen gemaakt met de Delfzielster Dweildag bedrukking. Centrale motto is “Geen dweil, geen glory”. De dweilen zullen tijdens de Delfzielster Dweildag in het gehele centrum zichtbaar zijn.

De aanschaf van de dweilen is mede mogelijk gemaakt door Stichting Stadsmarketing Delfzijl, de gemeente Delfzijl en 45 ondernemers in het centrum van Delfzijl.

Dit jaar vindt de Delfzielster Dweildag plaats op zondag 30 september, aanvang 12:30u. De prijsuitreiking is rond 17:00u op het Molenbergplein. Alle informatie over het programma en de deelnemers op www.delfzielsterdweildag.nl

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten